Regionsansvarlig for Vest i NITO Studentene, Katja Sørum,  har blogget om kule NITO-folk.

Torsdag startet NITO’s Kongress 2015, og det er første gang jeg som student er med på en samling av denne dimensjonen.

Dagen inneholdt blant annet gruppearbeid med tillitsvalgte, der hensikten var at vi skulle løse en NITO relatert problemstilling sammen. Jeg må legge til at jeg var den eneste studenten på min gruppe, men følte at mine meninger og erfaringer (dog de var av kortere livserfaring) ble lyttet til og tatt i betraktning.

Kongressblogg_Katja

Etter diskusjon kom vi frem til flere gode løsninger sammen, noe som ga meg bekreftelse på at yrkesaktive- og studentmedlemmer av NITO tenker i lik retning angående verdier og fokusområder for organisasjonen vår. Det er rett og slett fantastisk å se at engasjementet er så stort der ute:)

Kort oppsummert: Dagen ga meg et innkikksvindu til rollen som tillitsvalgt i arbeidslivet, og ikke minst fikk jeg se at NITO-folk på over 45 år kan være ganske kule og unge i sjela!

Katja Sørum, Regionsansvarlig for Vest i NITO Studentene